Header image

Nderto më mirë

“Idhtësia e cilësisë së dobët mbetet shumë kohë pasi ëmbëlsia e çmimit të ulët harrohet.“ - Benjamin Franklin

Rreth nesh

MN Engineering Laboratory u themelua në Gusht të vitit 2018 dhe që atëher ofron shërbime në sektorin e kualitetit ndërtimor. Një kompani relativisht e re që fitoi besimin e shumë investitorëve gjithandej regjionit duke ofruar përsoshmeri, kualitet dhe përpikshmeri.

Kjo kompani u themelua në besim, që të ju ofrojm klientëve tanë një brend të veçant që garanton kontrol dhe përpikshmeri, që vërtet të kerkoj kualitet dhe të ndihmoj në arritjen e saj. Ne berthamen tone, ne jemi ndërtues, te perkushtuar që të ofrojm kualitet superior në çdo projekt. Kjo është arsyeja pse i perkushtohemi projektit prej fillimit e deri në ndërtimin e tij.

Ne krenohemi me profesionalizëm, kompetenc dhe integritetin që i sjellim çdo projekti ndërtimor.

Ju falemenderit për mundësinë që të diskutojm MN Engineering Laboratory me ju. E vleresojmë konsideraten tuaj serioze të firmes tonë per çdo nevoj tuajën ndërtimore në të ardhmen.

Ҫfarë bëjmë ne

Laboratorija e betonit

Testimi jo-destruktiv i betonit në konstrukcion me anë të sklerometrit

Testimi destruktiv i betonit në konstrukcion me nxjerrjen e bërthamave

Përpunimi i recepturave të betonit me testet paraprake laboratorika

Përpunimi i recepturave për beton të parafabrikuar

Testime laboratorike dhe testime në teren të betonit të freskët - Konzistenca

Testime laboratorike dhe testime në teren të betonit të ngurt - Forca në shtypje

Projektim Betoni për të gjitha llojet e strukturave në ndërtimin e inxhinierisë civile, ndërtimin e ndërtesës dhe ndërtimin hidro

Projektim betoni per te gjitha strukturat e ndertimtarise si dhe objekteve te hidro inxhinierise

Laboratorija gjeoteknike

Testime laboratorike gjeoteknike paraprake për përcaktimin e kapacitetit mbajtës të tokës për ndërtimin e fundamenteve

Testet për përcaktimin e vetive fiziko - mekanike të tokës: moduli i shtypjes

Pergaditja e raporteve dhe dokumentave laboratorike prej rezultateve te testimeve

Kryerja e testeve mbi agregatet dhe gurët, veçanërisht në gradimin, absorbimin dhe dendësinë

Jep këshilla mbi standardet e cilësisë së materialeve dhe për përmirësime të mundshme

Ekipi yne

Dy inxhinier të diplomuar, njëri me më shum se 8 vite përvoj pune në laboratori, në gurrore si dhe në fusha të tjera kurse tjetri me 3 vite përvoj në fushën e teknologjisë së betonit, të dy të lindur në Gostivar me ëndrën për ti sjel kualitet qytetit, gjë e cila i drejtoi drejt vendimit të fillimit të kësaj kompanie.

Boban Nikoloski

Boban Nikoloski

Inxhinier i diplomuar i gjeomekanikës

Arlind Mehmedi

Arlind Mehmedi

Inxhinier i diplomuar i ndërtimtarisë

Na kontakto

Thirr tani

+389 70 688 979

Nikola Parapunov 33,
Gostivar 1230,
Republic of North Macedonia

Rrjetet Sociale

© 2023 MN ENGINEERING LABORATORY. Made with from Lucky Media